Pull in roller

19.95

10 op voorraad

Pull in roller gemaakt van etherische olie. Deze etherische olie roller heb ik gecreëerd zodat je je energie letterlijk naar binnen kunt trekken en vanuit daar dieper verbonden bent met jezelf en minder gevoelig bent voor energie van buitenaf. Het zuivert de energie van buitenaf niet (gebruik daarvoor de clearing spray) maar het trekt je energie naar binnen.

Dit werkt zo goed in situaties waarin je overprikkelt raakt bijvoorbeeld op het vliegveld, in groepen, events, in de supermarkt, drukke plekken etc. Maar de pull in roller ondersteunt je ook in fases waarin je dichterbij jezelf wilt blijven en je eigen pad wil bewandelen. Thuis in jezelf is de beste plek om te verblijven wanneer je ruis op de lijn ervaart of wanneer je start aan een nieuw begin. Deze olieroller helpt je daarbij. Ik gaf hem ook aan mijn klanten op retraite cadeau zodat ze in de groep dichtbij zichzelf konden blijven.

Hoe te gebruiken: smeer de pull in etherische olie roller op je polsen, slapen en achter je oren. Smeer daarna een klein beetje in de palm van 1 hand, leg je handen dan tegen elkaar aan en plaats ze over je neus en adem diep in. Je voelt meteen een energie boost.

Met een roller van 10 ml doe ik ruim 8 maanden. Dit is ook een heel gaaf cadeautje voor je klanten! Bij grotere afname krijg je korting, hiervoor kun je ons mailen op team@kellysmit.com

Ingrediënten: 100% natuurlijke jojoba olie en 100% natuurlijke etherische olie; palo santo, eikenmos, frankincense. 

NB: Probeer eerst een klein beetje uit op je hand om er zeker van te zijn dat je geen allergische reacties krijgt als je daar gevoelig voor bent. Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken op kinderen. Niet gebruiken als je de felle zomerzon ingaat, de olie ligt ruim 6 uur op je huid houd daar dus rekening mee dit kan reacties veroorzaken zoals huidirritatie, jeuk en uitslag. Smeer het dan op een plek die geen zonlicht vangt zoals je onderrug, onder je voeten of in je nek als je je haren los draagt. Koel en droog bewaren dan gaan ze het langste mee.

Retourbeleid en Algemene voorwaarden

Extra informatie

Gewicht 0-200 kg